Forside ::  Privacy Notice

Privacy Notice

Vores websted respekterer dig som en værdifuld kunde og fortsætter med at sætte standarderne i kundetilfredshed. For at opretholde et professionelt serviceniveau samtidig med at du beskytter dine interesser, frigiver vi ikke dine personlige oplysninger til andre firmaer eller postlister. Vi kender den slags besvær, det er at modtage uopfordret mail, så vi vil gøre vores bedste fra vores ende for at beskytte dig mod det, for ikke at nævne det er loven. Alle personlige oplysninger opbevares i vores firma udelukkende med det formål at fremskynde din bestilling erfaring, så du hurtigt kan komme på banen med dit nye udstyr.
I virkeligheden bruger vi den nyeste krypteringsteknologi (SSL) til at holde dine personlige oplysninger fra offentligheden. Vi kan uden tvivl forsikre Dem om, at når vi bestiller fra Angelo's vores hjemmeside, selvom vores sikre kasse, læser vi kun dine personlige oplysninger. Dette beskytter dig mod bedragerisk brug af dit kreditkort og sikrer det højeste sikkerhedsniveau, du forventer og stoler på. Selvfølgelig, hvis du stadig har nogen bekymring, kan du altid ringe til nogen af vores fire butikker.
Hvordan bruger vi dine oplysninger?
Vi må muligvis bruge de oplysninger, vi indsamler fra dig, når du registrerer dig, køber produkter, deltager i en konkurrence eller forfremmelse, besvarer en undersøgelse eller markedsføringskommunikation, surfer på webstedet eller bruger visse andre webstedsfunktioner på følgende måder:
* * At tilpasse vores site erfaring og tillade os at levere den type indhold og produkttilbud, som du er mest interesseret i.
* * For at give os bedre service til dig, når du reagerer på dine kundeserviceanmodninger.
* * For hurtigt at behandle dine transaktioner.
* * For at administrere en konkurrence, forfremmelse, undersøgelse eller anden sidefunktion.
* * Hvis du har valgt at modtage vores e-mail-nyhedsbrev, kan vi sende dig periodiske e-mails. Hvis du ikke længere vil modtage salgsfremmende e-mail fra os, henvises der til "Hvordan kan du fravælge, fjerne eller ændre de oplysninger, du har givet os?" afsnit nedenfor. Hvis du ikke har valgt at modtage e-mail-nyhedsbreve, modtager du ikke disse e-mails. Besøgende, der registrerer eller deltager i andre webstedsfunktioner som markedsføringsprogrammer og 'only-only' -indhold, får valg, om de gerne vil være på vores e-mail-liste og modtage e-mail-kommunikation fra os. Vi byder velkommen til dine spørgsmål, kommentarer og bekymringer om privatlivets fred. Send os venligst alle tilbagemeldinger vedrørende privatlivets fred eller ethvert andet problem.

Tilbage